Stagiair Marketing

  • Marketing
  • Utrecht, Netherlands

Stagiair Marketing

Job description

De ochtendfile: voor velen een standaard begin van de dag. Eenmaal op kantoor is het ook vaak zoeken naar een parkeerplaats. Herkenbaar? Niet als het aan onze toekomstige stagiaires ligt. Voor een ondernemende stagiaire ligt er een prachtige uitdaging klaar mee te werken aan het creëren van een mobielere en groenere samenleving.
Door middel van ridesharing, samen fietsen naar werk en slimme parkeeroplossingen maken we mobiliteit flexibel en simpel voor een nieuwe generatie reizigers. Doe je nu een opleiding in de richting van marketing, commercie of communicatie en zoek je een veelzijdige en afwisselende stage bij een snel groeiende organisatie? Én ben je gemotiveerd, leergierig en sociaal? Dan ben jij misschien wel een van de stagiair(e)s die wij zoeken!


Draag bij aan een veranderende blik op mobiliteit

Als stagiair(e) bij Toogethr draag je eraan bij dat mensen anders gaan kijken naar mobiliteit en naar hun eigen reisgedrag. Dat doe je door ons te ondersteunen op het gebied van marketing, communicatie en design. Je bent van a tot z betrokken bij onze corporate campagnes, van het eerste idee tot en met de ontwikkeling en uitvoer.

We geloven in een hands-on-approach, wat betekent dat je vanaf het begin actief meedraait in ons team. Je wordt daarbij intensief gecoacht op jouw vakgebied en op de competenties die je straks nodig hebt om goed te functioneren in jouw eerste echte baan.

Job requirements

Kom jij ons marketing team versterken?

Wanneer je bij ons als stagiair(e) aan de slag wilt, dan volg je op dit moment een studie in de richting van Marketing, Commercie of Communicatie (HBO/WO). Je bent geïnteresseerd in wat er om je heen gebeurt en daardoor op de hoogte van de laatste online en social media trends. Je hebt voldoende kennis om mee te denken aan vernieuwende campagneconcepten en de uitvoering hiervan.


Verder beschik je over de volgende eigenschappen/competenties:

  • Energiek en positief
  • Communicatief vaardig en creatief
  • Ondernemend en organisatorisch
  • Projectmatig en nauwkeurig
  • Een vlotte pen/babbel
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)
  • Basiskennis van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator & InDesign) is een pré
  • Beschikbaar vanaf februari 2022


Wat mag je van Toogethr als werkgever verwachten?

Bij Toogethr kom je terecht in een dynamische, ondernemende scale-up waar je veel vrijheid krijgt om je stage zo goed mogelijk in te vullen. Er wordt natuurlijk hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte om lol te maken. Zo zijn er regelmatig teamuitjes en sluiten we vrijwel elke week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Uiteraard krijg je van ons ook een passende stagevergoeding.


Word jij onze nieuwe Stagiair Marketing? Solliciteer dan direct via onderstaande button!